VisitKarelia Oy etsii markkinointikoordinaattoria

Mikä on VisitKarelia?

VisitKarelia Oy on koko Pohjois-Karjalan kaikkien kuntien omistama, yhteinen voittoa tavoittelematon matkailun alueorganisaatio. Yhtiön tehtävänä on VisitKarelia 2030 -kasvustrategian mukaisesti kasvattaa alueen matkailukysyntää yhdessä alueen matkailupalveluntarjoajien sekä valtakunnallisten ja kansainvälisten matkanjärjestäjien ja muiden sidosryhmien yhteistyöllä.

Strategian mukaisesti yhtiö toteuttaa tavoitteellista yhteismarkkinointia ja tuo esille Pohjois-Karjalaa entistä enemmän myös kansainvälisille asiakkaille. Välineenä tavoitteiden toteuttamiseksi yhtiö on mukana kehittämishankkeissa Lakeland-alueella.

Toiminnan arvoja ovat vastuullisuus, ammattimaisuus, rohkeus ja tuloksellisuus.

Hae markkinointikoordinaattorin monipuoliseen tehtävään!

Markkinointikoordinaattorina vastaat kotimaan viestinnän ja markkinoinnin sekä matkailun vastuullisuuden osa-alueista. Työhösi kuuluu verkkosivustojen ja sosiaalisen median sisällöntuotannon koordinointi ja kehittäminen sekä tapahtumajärjestelyt. Työskentelet tiiviisti toimitusjohtajan ja Account Managerien kanssa antaen tukea yritys- ja sidosryhmäviestintään sekä kansainväliseen markkinointiin. Tehtäviisi sisältyy aktiivista yhteistyötä ja verkostoitumista sekä seudun sisällä että sen ulkopuolella toimivien yritysten ja matkailukehittäjien kanssa.

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä vahvaa kokemusta markkinoinnin projektijohtamisesta. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Lisäksi tarvitset työssäsi monipuolista digiosaamista ja tilastoanalyyttistä silmää. Otat haltuun uudet järjestelmät vaivatta ja luot ketterästi myös itse viestinnän ja markkinoinnin sisältöjä. Arvostamme oma-aloitteista ja itsenäisesti vastuullista työotetta. Tarjoamme monipuolisen työn kansainvälisessä toimintaympäristössä. Pääset osaksi Pohjois-Karjalan matkailun kasvutarinaa ja erinomaista työyhteisöämme. Voit myös vaikuttaa työsi sisältöön ja olla kehittämässä yhtiömme toimintaa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen, linkki LinkedIn profiiliisi sekä lyhyt esittelyvideo itsestäsi 31.1. mennessä osoitteeseen annamari.karki@visitkarelia.fi.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Annamari Kärki, puh. 050 307 1162.