Syyskauden markkinointikumppanuushaku käynnissä – hakuaikaa jatkettu 8.10. saakka!

Matkailijoista käydään kovaa kisaa kotimaan kohteiden välillä ja moni suunnittelee matkoja myös ulkomaille. Syksyyn ja alkutalveen tarvitaan nyt hyvin kohdennettuja uusia avauksia ja markkinointikampanjoita, joita VisitKarelia tukee 70/30-markkinointikumppanuuksin. Syyskauden markkinointikumppanuudet ovat yritysten, yritysryhmien ja yhdistysten haettavissa 8.10.2023 saakka ja kampanjat toteutetaan 31.12.2023 mennessä (sis. toimenpiteet, laskutukset ja raportoinnit). Haettavissa on yhteensä 10 000 euroa.

Huom! Voit hakea syyskampanjan markkinointikumppanuutta, jos matkailukohteesi on VisitKarelian toiminnassa mukana olevien kuntien alueella. 

Onko mielessä markkinointi-idea, joka odottaa toteuttamistaan?

Jaa kampanjaidea kanssamme ja hae markkinointikumppanuutta! Tutustu ensin alla oleviin hakuohjeisiin ja pisteytyskriteereihin ja käy sitten täyttämässä hakemuslomake 8.10.2023 mennessä. Hakemuslomakkeen liitteenä tulee toimittaa de minimis -tuki-ilmoitus, joka löytyy tältä sivulta ja hakuohjeista. Mikäli de minimis tuki-ilmoitusta ei ole toimitettu hakemuksen liitteenä, hakemusta ei voida pisteyttää. Hakemukset käydään läpi heti lokakuun alussa, ja kaikille hakeneille ilmoitetaan toteutettavista toimenpiteistä päätöksenteon jälkeen.
Tutustu hakuohjeisiin