VisitKarelia Oy etsii toimitusjohtajaa

Mikä on VisitKarelia?

VisitKarelia Oy on koko Pohjois-Karjalan yhteinen matkailua kehittävä voittoa tavoittelematon matkailun alueorganisaatio, jonka tehtävänä on kehittää alueen matkailua, markkinoida aluetta ja edistää alan kasvua ja kauppaa. Käytännössä yhtiö toteuttaa erilaisia kehittämishankkeita aina markkinoinnista myynnin edistämiseen ja toimii yhteistyössä alueellisten, valtakunnallisten sekä kansainvälisten matkanjärjestäjien kanssa. Toiminnan arvoja ovat vastuullisuus, ammattimaisuus, rohkeus ja tuloksellisuus.

Yhtiö on läpikäynyt mittavan omistus- ja toiminnan muutosprosessin vuosien 2017–2019 aikana. Toiminnan selkärankana on yhtiön laatima VisitKarelia 2030 -kasvustrategia. Vuoden 2020 aikana yhtiö on keskittynyt strategian mukaiseen perustoimintaan ja koronasta johtuviin poikkeusolojen järjestelyihin.

Johtajaksi matkailun näköalapaikalle Pohjois-Karjalaan?

Etsimme nyt toimitusjohtajaa luotsaamaan yhtiötä ja poluttamaan koko maakunnan matkailun edistämistä. Toimitusjohtaja vastaa yhtiön strategian mukaisesta työstä ja uusien toimintamallien kehittämisestä. Strategiassa korostuvat kärkiviestien mukainen markkinointi, digitaalisten matkailupalveluiden edistäminen, kestävien matkailutuotteiden mahdollistaminen ja toimialan ammattimainen kehittäminen. Toimitusjohtaja on ennen kaikkea tekijä, pelinrakentaja, innostaja ja voimauttaja, joka johtaa viiden hengen innostunutta, luovaa ja monikulttuurista tiimiä.

Tutustu tehtävään tarkemmin ja jätä hakemus 

Lue tiedote toimitusjohtajahausta