Seuraa viestintäämme

VK kahvipannu kupilka nainen kaataa kahvia

Tilaisuudet ja tapahtumat

Järjestämme  erilaisia valmennus- ja koulutustapahtumia, joiden tarkemmat tiedot ja ajankohdat löytyvät tapahtumakalenteristamme. Kalenterista löydät myös tulevien Matkailun aamukahvien ajankohdat.

Katso tapahtumat ja ajankohdat

Matkailun aamukahvit

Matkailun aamukahvit on kerran kuukaudessa järjestettävä matkailutoimialan tilaisuus. Tilaisuuksissa työstämme yhdessä mm. alueen matkailustrategiaan, markkinointiin, myyntiin ja kehittämiseen liittyviä asioita sekä vaihdamme ajankohtaisia kuulumisia. Aamukahveilla on usein mukana matkailualan asiantuntijoita ympäri Suomen.

Katso aamukahvien ajankohdat

VK mies ja nainen kukkapelto raakkyla kesa

Tilaa uutiskirjeemme

VisitKarelia julkaisee kuukausittain matkailualan toimijoille tarkoitetun Matkailun ajankohtaiset -uutiskirjeen. Sähköinen kirje sisältää ajankohtaista tietoa maakunnan matkailuun liittyvistä asioista, tapahtumista ja koulutuksista.

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Lue vuoden 2023 tiedotteet ja uutiskirjeet

VK jarvimaisema nokipannu kuksa

Seuraa verkossa ja somessa

VisitKarelia.fi

Facebook

Instagram

LinkedIn

Ilmoita palveluistasi matkailijoille VisitKarelia-sivustolle ja muihin kanaviin laittamalla sähköpostia visitkarelia (at) visitkarelia.fi

Merkitse meidät omiin julkaisuihisi Instagramissa @visitkarelia_finland ja Facebookissa @VisitKarelia.

VK naiset metsassa kesa

Liity ammattilaisten Facebook-ryhmään

VisitKarelia/Pohjois-Karjalan matkailutoimijat on matkailualan ammattilaisten Facebook-ryhmä, jossa jaetaan alan ajankohtaisia kuulumisia, parhaita ideoita ja vinkkejä kollegoille. Muistathan vastata jäsenyyskysymyksiin ennen kuin pyydät pääsyä ryhmään.

Liity ryhmään