Yhtä matkaa opiskelijoiden kanssa

Tarvitseeko yrityksesi uutta inspiraatiota, apua kehittämistoimintaan tai innokkaita työntekijöitä? Pohjois-Karjalassa on monipuoliset mahdollisuudet ja lähtökohdat kehittää yhteistyötä eri alojen opiskelijoiden kanssa. Joensuu on yksi harvoista Suomen kaupungeista, jossa koulutetaan matkailualan ammattilaisia kolmella eri koulutustasolla. Riveriassa voi opiskella matkailupalvelualan toisen asteen tutkinnon, Karelia AMK:sta valmistuu restonomeja ja Itä-Suomen yliopistosta matkailun markkinointiin ja johtamiseen erikoistuneita kauppatieteiden maistereita. Matkailun ohella myös monien muiden alojen opiskelijoilla on paljon annettavaa matkailuyritysten kehittämistoimintaan ja osaamistarpeisiin.

VK polku huipulle

Uutta kasvua yhteistyöstä

Löydä harjoittelija tai opinnäytetyön tekijä

Etsitkö työharjoittelijaa, opinnäytetyön tekijää tai apua kehitysprojektiin? Uutta Kasvua -sivusto kokoaa Karelia AMK:n, Itä-Suomen yliopiston ja Savonia AMK:n opiskelijayhteistyön tarjonnan yhteen paikkaan.

Uutta Kasvua tarjoaa myös erilaisia kursseja tukemaan työhyvinvointia, johtamistaitoja sekä stressinhallintaa.

Lue lisää ja löydä osaaja

VK naiset metsassa kesa

Itä-Suomen yliopisto

Tukea tutkimuksista, projekteista ja työpajoista

Itä-Suomen yliopiston Tourism Marketing and Management -maisteriohjelmassa  opetuksen kärkiteemat ovat wellness-matkailu, vastuullisuus, digitaalisuus sekä luontomatkailu.

Maisteriopiskelijoiden kanssa voi toteuttaa esimerkiksi gradututkimuksia, työharjoitteluja tai erilaisia projekteja ja työpajoja.

Esimerkiksi lukuvuonna 2020-2021 maisteriopiskelijat toteuttivat yrityksille markkinointisuunnitelmia ja antoivat ohjeita digiosaamisen ja markkinoinnin parantamiseen.

Yhteistyö UEF:n kanssa

Tourism Marketing and Management -koulutusohjelma

Yhteyshenkilö:

Juho Pesonen, professori
juho.pesonen@uef.fi, +358401842698

VK kesa kaislat laituri

Karelia Ammattikorkeakoulu

Harjoittelut, opinnäytteet ja hanketoiminta yrityksesi apuna

Karelia AMK:n restonomiopiskelijat tekevät opintojensa aikana paljon yhteistyötä eri yritysten kanssa ja opiskelevat käytännönläheisesti esimerkiksi työharjoittelujen sekä opinnäyte- ja kurssitöiden kautta. Yhteistyö on hyvä tapa myös alan parhaiden ammattilaisten rekrytointiin.

Myös monipuolinen kehitys- ja innovaatiotoiminta sekä hankkeet tarjoavat mahdollisuuksia yrityksen kehittämiseen ja kasvuun.

Yhteistyöhön Karelia AMK:n kanssa

Löydä AMK-harjoittelija tai opinnäytetyön tekijä

VK retki ryhma joensuu syksy

Riveria

Uusia osaajia matkailualan asiakaspalvelutehtäviin

Riveria kouluttaa matkailupalvelualan osaajia, jotka valmistuvat joko luonto- ja eräoppaiksi, vastaanottovirkailijoiksi, matkailupalveluiden tuottajiksi tai matkaoppaiksi.

Oppisopimuskoulutus, opinnäytetyöt ja työharjoittelut ovat hyvä tapa yrityksen kehittämiseen ja uusien osaajien löytämiseen.

Riverian palvelut yrityksille