Digitaalisesti näkyvä ja ostettavissa oleva

VisitKarelian kasvustrategiaan kirjattuna tavoitteena on tehdä Pohjois-Karjalasta matkailualueena digitaalisesti näkyvä ja ostettavissa oleva. VisitKarelia ohjaa koulutusten kautta alueen toimijoita digitaalisten kanavien käyttöönottoon, ja välittää ja tuottaa tietoa onnistuneista kokemuksista kehittämisen tueksi. Keskeistä on sopivien digitaalisten kanavien, jakeluteiden ja markkinapaikkojen valinta sekä tarjonnan tuotteistaminen sähköisistä kanavista ostettavaksi.

VK-auringonkukat-pöydällä-nurmeksessa-äksyt-ämmät

Koulutuksia ja webinaareja

Tuotteistaminen kotimaan markkinoille -työpaja

Työpajassa käydään läpi mm. tuotteistamisen ABC, Pohjois-Karjalan vahvuuksia kotimaan markkinoilla sekä koronan vaikutuksia kuluttajakäyttäytymiseen.

Katso videotallenne

TOP 5 asiaa kotimaan asiakkaan tavoittamiseen -työpaja

Tämä työpaja antaa eväitä digitaalisten kanavien käyttöön ja niiden hallintaan. Lisäksi tutustutaan mm. erilaisiin mobiilimarkkinoinnin keinoihin.

Katso videotallenne

VK vanamo kukka kesa

Business Finlandin koulutusohjelmat ja webinaarit

Matkailuyrityksille digikehittämisen tukena toimii VisitFinlandin ylläpitämä Matkailuyrityksen digiloikan ABC -oppimiskokonaisuus. Oppimiskokonaisuus koostuu kymmenestä askeleesta, joiden avulla yritys voi hoitaa digitaalisuuden perusasioita kuntoon yrityksessään. Osallistu tai katso tallenteet myös Business Finlandin tarjoamista webinaareista.

Matkailuyrityksen digiloikan ABC 

Visit Finlandin webinaarit matkailutoimijoille

Vk sauna vasta koli korvenkota kesa

VisitKarelian Elämyspuoti

Elämyspuoti on aktiviteettien ja elämyksien esittelyalusta, josta tuotetta klikkaamalla asiakas siirtyy suoraan palveluntarjoajan verkkokauppaan ostoksille.

Rajapinta on tässä vaiheessa rakennettu AtFlown verkkokauppa-alustan sekä Bokunin ja Johkun kanssa. Jatkossa on valmius tuoda tuotteita Elämyspuotiin myös muilta verkkokauppa-alustoilta. Seuraamme eri alustojen tuotemäärän kehitystä Pohjois-Karjalan osalta.

Ilmoitattehan meille, kun suunnittelette omien tuotteidenne viemistä jollekin verkkokauppa-alustalle, tai mikäli tuotteenne löytyvät jo nyt joltakin alustalta. VisitKarelia-tiimi on myös mielellään apuna sopivan verkkokauppa-alustan valinnassa.

Kurkista Elämyspuotiin

VK mies ja nainen kukkapelto raakkyla kesa

Pohjois-Karjalan matkailutilastot

Tutustu kuukausittaisiin Pohjois-Karjalan majoitus- ja matkailutilastoihin. Tiedot on tuottanut Visitory-palvelu.

Pohjois-Karjalan alueellinen koonti sisältää tilastoja mm. yöpymisvuorokausista, majoituskapasiteetista, eri kansallisuuksien määristä alueen matkailussa sekä kuukausittaisten lentomatkustajien määrät.

Tutustu tarkemmin tilastoihin

Haluatko mukaan digitaalisten kanavien ja tiedolla johtamisen kehittämiseen?

Tutustu oheisiin materiaaleihin ja ota meihin rohkeasti yhteyttä. Lisätietoja antaa VisitKarelian digitaalisen kehittämisen yhteyshenkilö Anna Härkönen, p. 0400 239 619, anna.harkonen@visitkarelia.fi.