Digitaalisesti näkyvä ja ostettavissa oleva

VisitKarelian kasvustrategiaan kirjattuna tavoitteena on tehdä Pohjois-Karjalasta matkailualueena digitaalisesti näkyvä ja ostettavissa oleva. VisitKarelia ohjaa koulutusten kautta alueen toimijoita digitaalisten kanavien käyttöönottoon, ja välittää ja tuottaa tietoa onnistuneista kokemuksista kehittämisen tueksi. Keskeistä on sopivien digitaalisten kanavien, jakeluteiden ja markkinapaikkojen valinta sekä tarjonnan tuotteistaminen sähköisistä kanavista ostettavaksi.


Koulutuksia ja webinaareja

Tuotteistaminen kotimaan markkinoille -työpaja                  

Katso videotallenne

TOP 5 asiaa kotimaan asiakkaan tavoittamiseen -työpaja   

Katso videotallenne

Business Finlandin koulutusohjelmat ja webinaarit

Matkailuyrityksille digikehittämisen tukena toimii VisitFinlandin ylläpitämä Matkailuyrityksen digiloikan ABC -oppimiskokonaisuus. Oppimiskokonaisuus koostuu kymmenestä askeleesta, joiden avulla yritys voi hoitaa digitaalisuuden perusasioita kuntoon yrityksessään. Osallistu tai katso tallenteet myös Business Finlandin tarjoamista webinaareista.

MATKAILUYRITYKSEN DIGILOIKAN ABC 

VISIT FINLANDIN WEBINAARIT MATKAILUTOIMIJOILLE


Mukaan digikanavien ja tiedolla johtamisen kehittämiseen?

Haluatko mukaan digitaalisten kanavien ja tiedolla johtamisen kehittämiseen? Lisätietoja antaa VisitKarelian digitaalisen kehittämisen yhteyshenkilö Anna Härkönen, p. 0400 239 619, anna.harkonen@visitkarelia.fi.